Είναι απόφοιτος του Βιολογικού τμήματος της ΦΜΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ Βιοχημείας (Ph.D) από το King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στην Αγγλία.

Διετέλεσε ερευνήτρια σε μεγάλα Ερευνητικά Κέντρα (Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας- ΙΜΒΒ Ηράκλειο Κρήτης, Ερευνητικό Κέντρο Δημόκριτος) και σε Πανεπιστήμια (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Λάρισας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής-ΠΑ.Δ.Α) της χώρας μας καθώς και σε μεγάλα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού (Πανεπιστήμιο Αννόβερου-Γερμανία, και στο διεθνούς φήμης Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας της Αμερικής, National Institute of Health, NIH, Bethesda, MD, USA).
Σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στη Γενετική Ανθρώπου στο Τμήμα των Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α).

Οργανωμένη από τα φοιτητικά της χρόνια στην Αριστερά, έχει συμμετάσχει ενεργά σε όλα τα κινήματα που αναπτύχθηκαν στη Περιοχή και στο Δήμο Μαρκόπουλου από το 1976 μέχρι σήμερα (Κλείσιμο Λατομείων, Σκουπίδια, Μαρίνα Πόρτο-Ράφτη ) και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μαρκοπούλου σαν υποψήφια Δήμαρχος της Παράταξης “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΤΩΡΑ” 2014-2019.

Share This