Το πρόγραμμά μας

Οι θέσεις μας

Σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα βήματα, με ορίζοντα το 2030. Πάνω στις ίδιες αρχές, με οδηγό τις ίδιες αξίες.

Για μια Αττική

  • Πράσινη, με προτεραιότητα το περιβάλλον για μια πιο ποιοτική ζωή στο παρόν και ένα ασφαλέστερο μέλλον για τα παιδιά μας.
  • Δίπλα στους πολίτες, με διεύρυνση της κοινωνικής πολιτικής, χωρίς αποκλεισμούς. Γιατί είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει αυτούς που την χρειάζονται.
  • Με αστικές υποδομές επόμενης γενιάς που θωρακίζουν από την κλιματική αλλαγή, οι επιπτώσεις της οποίας μας χτυπάνε την πόρτα όλο και συχνότερα, όλο και πιο βίαια.
  • Φιλική στους πολίτες και ελκυστική στους επισκέπτες, με πρόνοια για τον μαζικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό σε κάθε γειτονιά, αλλά και φροντίδα για τον πολιτισμικό πλούτο της Περιφέρειας και στους 66 δήμους της.
  • Με σύγχρονες ψηφιακές υποδομές για πολίτες κι επιχειρήσεις, που χτυπάνε την γραφειοκρατία και τη διαφθορά στη ρίζα της.

Η Αττική είναι κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού, μοναδικός διεθνής προορισμός. Με σύγχρονη διοίκηση, με διαφάνεια και λογοδοσία στους πολίτες μπορεί να κλείσει οριστικά την πόρτα στο φθαρμένο και στείρο παρελθόν και να γυρίσει μια πιο δημιουργική, πιο δίκαιη, πιο όμορφη σελίδα για τους πολλούς.

Έλα να γράψεις μαζί μας αυτή την επόμενη σελίδα της Αττικής. Για την καθημερινότητα σου αλλά και για το αύριο των παιδιών μας.

 

Social media

Newsletter

Σύνδεσμοι

 

Share This