Γεννήθηκε στην Κυψέλη Άρτας. Δημότης Πειραιά. Είναι παντρεμένος, έχει 2 παιδιά και 3 εγγόνια. Σπούδασε Παιδαγωγικά. Έχει πτυχία: Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μετεκπαίδευσης στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών. Είναι πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών (Πολιτικές Επιστήμες). Μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη του Πάντειου Πανεπιστημίου και Master II στη «Διαχείριση, υλοποίηση Κοινοτικών Προγραμμάτων για την Περιφερειακή Ανάπτυξη».

Έχει δημοσιεύσει έρευνες, άρθρα, σχόλια και συνεντεύξεις στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Υπηρέτησε στην Εκπαίδευση ως Σχολικός Σύμβουλος και δάσκαλος στην Ελλάδα και την Γερμανία. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως Σύμβουλος ΥΦΕΘΑ. Δώδεκα χρόνια εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομαρχία Πειραιά. Σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, είχε τρεις πρωτιές: 1998, 2002 και 2006.

Από 1/1/2003 έως 31/12/2006 ήταν ο Αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά και ταυτόχρονα Αντινομάρχης Έργων και Υποδομών, Μεταφορών & Επικοινωνιών, Παιδείας, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος. Μέλος της Ν.Ε.Λ.Ε. της Νομαρχίας Πειραιά.Από 1/1/2007 μέχρι 31/12/2008, ήταν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Το 2009 Αντινομάρχης της Υπερνομαρχίας. Το 2010 Πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού Πειραιά.

Share This