Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Να μην γνωρίζει ο κ. Πατούλης ότι εδώ και δύο χρόνια έχουμε ως Περιφέρεια Αττικής γραφείο στις Βρυξέλλες και να τάζει πως θα φτιάξει ένα, φανερώνει άγνοια, προχειρότητα και αδιαφορία. Αλλά να υποκρίνεται πως κατά τις επισκέψεις του σε Δήμους, τάχα δεν πέφτει συνεχώς πάνω στα 360 εργοτάξια με 1.250 έργα ύψους €2,1 δισ. που έχουν εκτελεστεί και που εκτελούνται σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής με Διοίκηση τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και Περιφερειάρχη τη Ρένα Δούρου και να τάζει, όπως έκανε σε εμφάνισή του στον Υμηττό, πως θα μεταβάλλει την Αττική σε ένα… «απέραντο εργοτάξιο», είναι μία στάση που μεταφράζεται ως πολιτική κοροϊδία και απόπειρα πολιτικής εξαπάτησης απέναντι στους πολίτες.

Είναι ψυχρή και συνειδητή απόπειρα παραχάραξης της πραγματικότητας.

Αλλά ο πήχης με τον κ. Πατούλη είναι πάρα πολύ χαμηλά.

Γιατί ο κ. Πατούλης είναι καλός σε αυτό που έχει μάθει να κάνει καλά: χαιρετούρες δεξιά κι αριστερά μαζί με βεντάλιες υποσχέσεων λες και είναι ο βουλευτής Καλοχαιρέτας της γνωστής ελληνικής ταινίας. Ας περιοριστεί λοιπόν σε αυτά, για τις εναπομείνασες τρεις εβδομάδες που του μένουν σε μία φαντεζί κρουαζιέρα καριέρας και ας αφήσει τα έργα στη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και τη Ρένα Δούρου. Στην προσεχή θητεία μας και με τη νέα εντολή που θα μας δώσουν οι πολίτες και οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής, έχουμε ακόμη περισσότερα να κάνουμε, από τα 1.250 έργα που ήδη κάνουμε.

Η Περιφέρεια Αττικής βλέπει τα έργα και βλέπει το έργο μας. Αυτά χρειάζεται και αυτά έχει ανάγκη, όχι τον κάθε Καλοχαιρέτα».

Share This