Γεννήθηκε στο Προσήλιο Κοζάνης. Σπούδασε Εργοθεραπεία στο ΤΕΙ της Αθήνας και ειδικεύτηκε στη συστημική θεραπεία και στη δομημένη παρέμβαση σε παιδιά με αυτισμό.

Εργάστηκε ως εργοθεραπευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων» Θεσσαλονίκης, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Παλιάς Κοκκινιάς και στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου. Από το 2012 εργάζεται για την στήριξη του έργου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ιδρυτικό μέλος και αλληλέγγυος εθελοντής του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά, του Αλληλέγγυου Ιατρείου Κορυδαλλού, του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Πειραιά, της ομάδας μπάσκετ παιδιών με ειδικές ανάγκες του Αθλητικού Ομίλου Παλιάς Κοκκινιάς και του Ιατρείου της Ε1 για την στήριξη των προσφύγων στο λιμάνι. Είναι επίσης μέλος του συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και της Γ΄ ΕΓΜΕ Αθήνας. Μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και του τομέα δικαιωμάτων.

Παντρεμένος με την οικογένεια να μεγαλώνει. Έχει τρεις γιους, δυο εγγονούς και μια εγγονή που με το καλό την περιμένει τον Αύγουστο.

Share This