Γεννήθηκε το 1957 στην Δάφνη Αττικής όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.Ολοκλήρωσε την α/βάθμια & β/βάθμια εκπαίδευση στα σχολεία της Δάφνης συνέχισε τις σπουδές στην εσωτερική αρχιτεκτονική & διακόσμηση όπου διατέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου της σχολής.Έκτοτε έχει συνεχή πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.Διατέλεσε πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Δάφνης και αντιπρόεδρος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων.

Από το 1981 ασχολείται επαγγελματικά με το είδος σπουδών του.

Συνδικαλιστικά διατέλεσε πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εμπόρων και γραμματέας της ομοσπονδίας μικρομεσαίων επαγγελματιών αττικής (ΟΜΜΕΑ). Ήταν μέλος των τοπικών διοικητικών επιτροπών ΟΑΕΕ και ΙΚΑ. Πολιτικά οργανώθηκε το 1974 πρώτα στον Δημοκρατικό Αγώνα, μετά στην νεολαία του ΚΚΕ.εσ. ΕΚΟΝ Ρ.Φεραίος όπου ήταν μέλος του κ. συμβουλίου και γραμ. της οργάνωσης Δάφνης και από το 1983 στο κόμμα του ΚΚΕ εσ. όπου διατέλεσε και εκεί γραμματέας στην οργάνωση της Δάφνης.

Μέλος του Συνασπισμού και μετά του ΣΥΡΙΖΑ από ιδρύσεως των.Έλαβε μέρος ως υποψήφιος σε όλες τις δημοτικές αναμετρήσεις από το 1982 με τις δημ. παρατάξεις του συνασπισμού και του σύριζα στην Δάφνη. Σήμερα ασχολείται με το τμήμα μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος της γραμματείας του.

Share This