Για την εγκατάσταση όλων των μηχανημάτων του προγράμματος της Δύναμης Ζωής, ενημερώθηκε σήμερα κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, η Ρένα Δούρου. Η επίσκεψη εντάσσεται στον κύκλο των ενημερωτικών συναντήσεων της επικεφαλής της Δύναμης Ζωής με τις διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ στην Αττική, στα οποία αφορά το πρόγραμμα χρηματοδότησης σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής.

Η Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΚΑΤ Ι. Ηλιόπουλο, τον αναπληρωτή Διοικητή, Παν. Γιαννόπουλο, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Χρυσ. Μαλτέζο, τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Κωνστ. Ανδρουτσοπούλου – Λύτρα και τη Διευθύντρια της Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας, Παν. Ανδρούτσου. Η ίδια επισκέφθηκε και το Εμβολιαστικό Κέντρο του νοσοκομείου.

Στο ΚΑΤ ο σύγχρονος εξοπλισμός που εγκαστάθηκε αφορά σε: ψηφιακό αγγειογραφικό συγκρότημα (αξίας 600.000 ευρώ), ψηφιακό συγκρότημα κλασσικής ακτινοδιαγνωστικής (αξίας 230.000 ευρώ), τρεις κλιβάνους ατμού κεντρικής αποστείρωσης (360.000 ευρώ), πλήρες αναισθησιολογικό συγκρότημα (40.000 ευρώ) , φορητό ακτινοσκοπικό C-ARM (75.000).

Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας και σεβασμό στα χρήματα των σκληρά φορολογούμενων πολιτών, χωρίς σκιές, χωρίς απευθείας αναθέσεις, η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής πήρε την πρωτοβουλία να στηρίξει όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής. Δείξαμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όταν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η πανδημία επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης των δημόσιων νοσοκομείων ενώ η κυβέρνηση κωφεύει επιδεικτικά. Διαχρονική και στρατηγική επιλογή της Δύναμης Ζωής, είτε στη Διοίκηση είτε στην Αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας”, δήλωσε, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου μετά από την επίσκεψή της.

 

Share This