Ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, κάνει την εξής δήλωση για τον Γιώργο Πατούλη:

«Το debate υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής στον Αθήνα 9,84 είχε προγραμματιστεί έγκαιρα και ο κ. Πατούλης είχε δεσμευτεί να λάβει μέρος. Όμως, την… Παρασκευή ενημέρωσε ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παραστεί, χωρίς όμως να ζητήσει αναβολή για να μπορεί να συμμετέχει κι εκείνος. Και πράγματι τη Δευτέρα, ημέρα του debate, δεν … εμφανίστηκε!
Που είχε πάει;

Καταρχήν, ειλικρινά κι ανθρώπινα ευχόμαστε να είναι καλά, εκείνος και οι δικοί του.

Να έλειπε στην Κίνα, όπως ακούστηκε, είναι κάτι που δεν ευσταθεί. Τα αναρτώμενα στην ιστοσελίδα του δείχνουν ότι βρισκόταν εντός Αττικής και για τα πήγαινε-έλα μόνο στην Κίνα απαιτούνται δύο μέρες, εκτός κι αν διακτινίστηκε.

Η τρίτη εκδοχή είναι να αποφάσισε να γίνει από Πατ-ούλης, Πατ-λούης. Δηλαδή, να το έβαλε στα πόδια.

Δεδομένου ότι στα debates σε “ΙΑΝΟ” και Bluesky εμφανίστηκε να λέει από γενικότητες κι αοριστολογίες έως πράγματα ασυνάρτητα κι αδιανόητα όπως ότι «δεν είναι δυνατό να βλέπω στη Μάνδρα ηρριμένες (sic) υδροφόρες μειοδοτικού διαγωνισμού που δεν είχαν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους για να κάνουν στρατηγική» είναι πιθανό να αποφάσισε, ή να τον έπεισαν συνεργάτες του, να κρυφτεί από τους ανθυποψήφιούς του μέχρι 26 Μαΐου και να δηλώνει νικητής των … δημοσκοπήσεων.

Ως προς το τελευταίο, ας κοιτάξει ο κ. Πατούλης τις δημοσκοπήσεις Απριλίου και Μαΐου 2014 όταν εμφανιζόταν ο κ. Σγουρός να προηγείται τάχα της Ρένας Δούρου κατά 10 μονάδες στον Α’ Γύρο και άλλες τόσες στον Β’ Γύρο, με την Περιφερειάρχη και τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ να βγαίνουν τελικά πρώτοι και στους δύο Γύρους. Και ας μην νιώθει τόσο σίγουρος.

Τον περιμένουμε στο επόμενο debate, αρκεί να μην προτείνει να το κάνουμε στην Κίνα.»

Share This