Τις Λαϊκές Αγορές Ανθούπολης στον Δήμο Περιστερίου και Αγίου Νικολάου στον Δήμο Ιλίου επισκέφθηκε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, παρουσία του Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών και υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Παντελή Μόσχου. Την Περιφερειάρχη συνόδευαν επίσης η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Ισότητας Νικολέττα Δανιά, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα δημόσιας Υγείας Κωνσταντίνος Βλάχος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χριστόφορος Δανάκος και Κατερίνα Κρητικού καθώς και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Φωτεινή Καρυστινάκη.

Η Ρένα Δούρου συνομίλησε με πολίτες για το έργο που γίνεται προς όφελος των τοπικών κοινωνιών τα τελευταία 4.5 χρόνια σε κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου. Ειδικότερα αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας Αττικής να στηρίξει έμπρακτα τον θεσμό των Λαϊκών Αγορών, με τη συνεργασία των Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Αναλυτικά, τα μέτρα στήριξης των Λαϊκών Αγορών από την Περιφερειακή Αρχή, εδώ: https://dinamizois.gr/2019/05/23/ta-metra-sthrixhs-ton-la-kon-agoron-apo-thn-perifereiakh-arhh-ths-r-doyroy/).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Ρένας Δούρου στη Λαϊκή Αγορά Ανθούπολης το παρών έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου Θανάσης Καποτάς και στη Λαϊκή Αγορά Αγίου Νικολάου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας.

 

Share This