Ρένα Δούρου: “Τα έργα υποδομής πρέπει να ολοκληρωθούν γιατί ανήκουν στους πολίτες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο είχε η Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο επισκέψεων σε έργα που χρηματοδότησε στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής κατά τη θητεία της η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο μετείχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θ. Παπαθανασόπουλος, Δ. Καψάλης, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, Τ. Χατζηπέρος, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Β. Βερελή και Ν. Κατρανίδου καθώς και ο Λεωνίδας Μύαρης, Υπεύθυνος αυτοδιοίκησης ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναπληρωτής Συντονιστής ΟΜ Καλλιθέας. Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνάντησης βρέθηκαν, πέρα από την πορεία των έργων υποδομής, τα σημερινά προβλήματα της πόλης ενώ ειδική αναφορά έγινε στην καθυστέρηση του υπερτοπικής σημασίας δημόσιου Οικολογικού Πάρκου στον Φαληρικό Όρμο.

Ακολούθησε επίσκεψη του Δημάρχου και της αντιπροσωπείας της Δύναμης Ζωής στο Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (έργο προϋπολογισμού 693.120 ευρώ) και συζήτηση με τους εργαζομένους.

Η Δύναμη Ζωής στη διάρκεια της θητείας της στη Διοίκηση της Περιφέρειας, χρηματοδότησε σειρά κρίσιμων έργων στο Δήμο Καλλιθέας, όπως, μεταξύ άλλων, η κατασκευή δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων (προϋπολογισμού 2 εκ.), η ανακατασκευή χλοοτάπητα και στίβου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (προϋπολογισμού 1.9 εκ.), λειτουργική αναβάθμιση και ολοκληρωμένη διαχείριση ναυταθλητικής μαρίνας (προϋπολογισμού 900.000), ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη” (προϋπολογισμού 700.000), κ.α.

Σήμερα κρίσιμα έργα υποδομής, όπως το δημόσιο Οικολογικό Πάρκο στον Φαληρικό Όρμο, καθυστερούν, πάνε πίσω ή διαλύονται με ευθύνη της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας. Η Δύναμη Ζωής αποκαλύπτει, ελέγχει, πιέζει, σε όλα τα επίπεδα, εντός κι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, για την ολοκλήρωση των έργων. Αυτά τα έργα ανήκουν στους πολίτες, όχι σε μία παράταξη”, παρατήρησε, μετά από την επίσκεψη, η Ρένα Δούρου.

Share This