Ρ. Δούρου: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει ασπίδα προστασίας των πιο ευάλωτων”

Την πορεία των έργων που χρηματοδότησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Γαλατσίου, συζήτησαν, κατά τη συνάντησή τους, στο Δημαρχείο της πόλης, η Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος. Στην εποικοδομητική συνάντηση, που αφορούσε και στο ευρύτερο πλέγμα των προβλημάτων της πόλης στη σημερινή συγκυρία των πολλαπλών κρίσεων, μετείχαν ο Μ. Ελευθερίου, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης, η Αγγ. Σαπουνά, Δημοτική Σύμβουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Γαλάτσι από κοινού”, ο Ν. Χωριανόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γαλατσίου, ο Κ. Παυλίδης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Κ. Μπούκας, μέλος του Συντονιστικού της Δύναμης Ζωής.

Ακολούθησε επίσκεψη σε δύο εμβληματικά έργα που χρηματοδότησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Γαλατσίου. Την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του αλσυλλίου γύρω από την Ομορφοκκλησιά, συμβάλλοντας στην ανάδειξή της και βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών. Η επίσκεψη συνεχίστηκε στο ανακατασκευασμένο στίβο και γήπεδο ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο Δήμου Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου (προϋπολογισμού 1.8 εκ ευρώ).

Σε περιόδους σαν τη σημερινή που φτώχεια και ανέχεια γονατίζουν τα νοικοκυριά, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να αναλάβει την ευθύνη να γίνει ασπίδα προστασίας των πιο ευάλωτων. Να λειτουργήσει ως ανάχωμα στη φτωχοποίηση, στην υποβάθμιση της καθημερινότητας και της ζωής των πολιτών”, υπογράμμισε η Ρένα Δούρου.

Share This