Ρ. Δούρου: “Η Διοίκηση της Περιφέρειας οφείλει να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες”

Επίσκεψη σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού, πραγματοποίησε η Ρένα Δούρου μαζί με τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, με τον οποίο νωρίτερα, είχε συνάντηση στο Δημαρχείο. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η πορεία των έργων υποδομής που χρηματοδότησε η Διοίκηση Δύναμης Ζωής για τον Δήμο καθώς και το πλαίσιο των ευρύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Δημοτική Αρχή.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Νίκος Καραγιάννης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Δήμος για όλους”, η Κλαίρη Γαρούφη, συντονίστρια της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος για όλους”, η Έφη Παρίση, συντονίστρια της ΟΜ Σύριζα Χολαργού Παπάγου καθώς και ο Φώτης Χρυσικός εκ μέρους του Συντονιστικού της Δύναμης Ζωής. Επισκέφθηκαν τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο λόφο Τσακού, όπου έχει εγκατασταθεί σύγχρονο λυόμενο στέγαστρο (έργο προϋπολογισμού 254.200 ευρώ).

Καθημερινά σε όλους τους Δήμους της Αττικής, μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, η Δύναμη Ζωής δίνει μάχες για την καθημερινότητα των πολιτών. Ειδικά στη σημερινή συγκυρία σωρευμένων κρίσεων, η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, τους ευάλωτους συμπολίτες μας και προωθώντας όλα τα έργα υποδομής που εκκρεμούν με δική της ευθύνη”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου.

Share This