Επίσκεψη στα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία προώθησε στη θητεία της ως Περιφερειάρχης Αττικής, πραγματοποίησε σήμερα η Ρένα Δούρου, με τον Δήμαρχο της πόλης, Γ. Βούρο. Μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σπύρο Αγγέλη, τον πρώην Δήμαρχο και νυν Δημοτικό Σύμβουλο Άρη Βασιλόπουλο, τους πρώην Αντιδημάρχους και νυν Δημοτικούς Συμβούλους, Γιώργο Ανεμογιάννη και Γιάννη Καλαμπόκη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νανή Πολίτου και Μαίρη Μαργαριτοπούλου, επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο, το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα και ανακαινισμένες παιδικές χαρές.

Αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικά σε καιρούς δοκιμασίας όπως οι σημερινοί, είναι να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών. Να αφουγκράζεται τις αγωνίες τους να δίνει λύσεις, να διεκδικεί από την Κυβέρνηση πόρους και αρμοδιότητες. Περιφέρειες και Δήμοι είναι εδώ, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Παλεύουμε για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, την βιώσιμη ανάπτυξη, με κοινωνική συνοχή και προστασία του περιβάλλοντος. Βελτιώνουμε στην πράξη, με έργα υποδομής, την καθημερινότητα των πολιτών, χωρίς διακρίσεις”, παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής.

Τέλος η αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής, με τον Δήμαρχο της πόλης επισκέφθηκαν το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ και τα έργα υπογειοποίησης των οδικών αξόνων.

Share This