Γεννήθηκε πριν 38 χρόνια με καταγωγή από την Πρέβεζα και τη Σαντορίνη. Σπούδασε Στατιστική και Ασφαλιστική και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ενώ το Διδακτορικό του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Επιμόρφωση στο ΕΚΠΑ στη θεατρολογία και την καλλιτεχνική δημιουργία.Μιλάει πέντε γλώσσες και έχει διδάξει για χρόνια σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το δημοτικό έως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Έχει συγγράψει 17 βιβλία και παιδικά παραμύθια, 12 θεατρικά έργα και έχει παρουσιάσει πάνω από 700 παραστάσεις σε 150.000 μαθητές με την εκπαιδευτική θεατρική του ομάδα Εν Οδω.

Εκλέγεται από το 2006 συνεχώς στο β βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής και το 2014 ήταν επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την ΑΝΑΣΑ όπου εξελέγην και στο τωρινό Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Από τα 18 του χρόνια μένει στην Αθήνα που αγαπά και θέλει να την ξανακάνουμε όπως αξίζει στην πιο όμορφη και ιστορική πρωτεύουσα του κόσμου.

Share This