Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 και κατοικεί στη Γλυφάδα.

Τα σχολικά της χρόνια τα πέρασε σε σχολεία της Γλυφάδας. Είχε έντονη δραστηριότητα στον χώρο του αθλητισμού κυρίως στην κολύμβηση, σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής. Η αθλητική της διάκριση ήρθε με την Ομάδα Νέων Γυναικών Υδατοσφαίρισης ΝΟΒ Βουλιαγμένης με την κατάκτηση της τρίτης θέσης σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών της Ρόδου με κατεύθυνση στις Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμούς. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Κωνσταντινούπολη όπου παρακολούθησε μαθήματα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Istanbul BILGI της Τουρκίας και παράλληλα εργαζόταν στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Επικοινωνίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Αργότερα εργάστηκε στο Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη σαν ασκούμενη.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και εργάστηκε και εκεί ως ασκούμενη.

Στα φοιτητικά της χρόνια εργαζόταν σαν ραδιοφωνική παραγωγός στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Radio1.

Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δραστηριοποιείται στην Ο.Μ. Γλυφάδας. Εκλέγεται ως μέλος του συντονιστικού τα τελευταία τρία χρόνια.

Share This