Ρένα Δούρου : “Η Βίκυ θα λείψει από όλες και όλους δίνουν καθημερινά τον αγώνα για καλύτερη ζωή, ανθρώπινες πόλεις, αλληλέγγυες κοινωνίες”

Με οδύνη η Δύναμη Ζωής ενημερώνει για την ξαφνική απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Βασιλικής (Βίκυς) Αλιμπέρτη. Η Βίκυ, αταλάντευτη αγωνίστρια της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης, τίμησε με τη συμμετοχή της την παράταξή μας. Αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η Βίκυ, μια ξεχωριστή συντρόφισσα, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, με αδιαπραγμάτευτο ήθος, μαχητική παρουσία, μοίραζε απλόχερα δύναμη και αισιοδοξία, και δίδασκε αξιοπρέπεια. Δεν θα λείψει μόνο από εμάς και την οικογένειά της αλλά από όλες και όλους δίνουν καθημερινά τον αγώνα για καλύτερη ζωή, ανθρώπινες πόλεις, αλληλέγγυες κοινωνίες. Η παρουσία και η προσφορά της στους τομείς του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, ξεχωριστές, έχουν δημιουργήσει σοβαρή παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη που δεσμευόμαστε να τιμήσουμε”, δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Η κηδεία της Βίκυς Αλιμπέρτη θα γίνει αύριο, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, στις 17:30.

Share This