Η πορεία των έργων της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού καθώς και τα σημερινά προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως οι οριοθετήσεις των ρεμάτων, η ελλιπής χρηματοδότηση των Δήμων και τα ευρύτερα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Ρένα Δούρου στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο, Σταύρο Τσίρμπα καθώς και τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών – Δόμησης, Στέφανο Δανάκο και Τεχνικών Συνεργείων Σπύρο Κοτσίνη. Η Ρένα Δούρου συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Κώστα Βίτσα και την Δημοτική Σύμβουλο της Παράταξης “Αλληλεγγύη η Δύναμή μας”, Αφροδίτη Μπιζά.

Ακολούθησε επίσκεψη στο σχεδόν ολοκληρωμένο Κέντρο Κοινωνικών – Προνοιακών Υποδομών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, έργο της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής, προϋπολογισμού 4.150.000 ευρώ.

Στη διάρκεια της θητείας της στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η Δύναμη Ζωής χρηματοδότησε σειρά έργων υποδομής, όπως :

  1. τα αντιπλημμυρικά (προϋπολογισμού 7 εκ.),
  2. η αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες στην οδοποιία, κ.α. (προϋπολογισμού άνω των 6 εκ.),
  3. οι αθλητικές δομές, όπως η κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου και Κολυμβητηρίου (προϋπολογισμού 10 εκ.),
  4. οι πολιτιστικές δομές, όπως η κατασκευή κτιρίου πολλαπλών χρήσεων για πολιτιστικές δραστηριότητες (προϋπολογισμού 700.000 ευρώ)
  5. η διαμόρφωση και δημιουργία χώρων πρασίνου στην οδό Γ. Παπανδρέου (προϋπολογισμού 3.3 εκ.),
  6. η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων και διαμορφώσεις για ενσωμάτωση υπόγειων συστημάτων διαχωρισμού και αποκομιδής απορριμμάτων (προϋπολογισμού 3 εκ.),
  7. η επισκευή της Γέφυρας στην οδό Βρυούλων επί της Εθνικής Οδού ΑθηνώνΛαμίας (μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Ν. Φιλαδέλφειας, προϋπολογισμού 1.5 εκ.)
  8. η ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού (προϋπολογισμού 825 χιλιάδων ευρώ)
  9. η κατασκευή Δικτύου Ομβρίων στις οδούς Μαυροκορδάτου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Ρούμελης, Αθηνάς, Σωκράτους, Γ. Παπανδρέου (προϋπολογισμού 800.000 ευρώ),
  10. η συντήρηση Παιδικών Χαρών ( προϋπολογισμού 250.000 ευρώ), κ.α.

Share This