Τραγική αδιαφορία της Διοίκησης Πατούλη για την καθυστέρηση της δρομολογημένης αγοράς 60 νέων οχημάτων

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και το χώρο συντήρησης οχημάτων επισκέφθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου συνοδευόμενη από το μέλος του Σωματείου των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θ. Κωνσταντίνου, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Σπ. Αγγέλη, Κ. Θεοχάρη καθώς και μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Δύναμης Ζωής. Η αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής είχε συνάντηση και ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου.

Ειδικότερα η Ρ. Δούρου ενημερώθηκε για την καθυστέρηση της αγοράς 60 νέων οχημάτων για το ΕΚΑΒ, προϋπολογισμού 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε χρηματοδοτήσει, μέσω ΕΣΠΑ, η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της για τη στήριξη των δομών της δημόσιας υγείας.

Βρισκόμαστε εδώ που χτυπάει η καρδιά του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ. Βρισκόμαστε εδώ γιατί η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απουσιάζει. Βρισκόμαστε εδώ για το αυτονόητο που δεν είναι αυτονόητο για σημερινή Διοίκηση. Για την αγορά των οχημάτων που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι και όλες, όχι ένας Υπουργός, ένας Περιφερειάρχης, αλλά καθένας και καθεμία που θα χρειαστεί να πάρει τηλέφωνο το 166”, παρατήρησε μετά από την επίσκεψη η Ρένα Δούρου, προσθέτοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που κάνουν αυτή την καρδιά να χτυπάει αδιάκοπα για να είναι και η δική μας καρδιά γερή”.

Share This