Διευθύντρια ΕΛΤΑ Λαυρίου, Στατιστικός-Οικονομολόγος, Executive Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, έχει καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας και από το Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας. Κατοικεί στο Δήμο Λαυρεωτικής (Πλάκα Κερατέας).

Είναι απόφοιτος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές για Στελέχη Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης της ΕΣΥΕ και το 2007 προσλήφθηκε μέσω ΑΣΕΠ στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Από το 2010, έχει αναλάβει την Διεύθυνση του Ταχυδρομείου Λαυρίου σε Συναλλαγή και Διανομή.

Έχει ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό (ενόργανη γυμναστική), σήμερα είναι αθλήτρια Ομίλου Αντισφαίρισης και συμμετέχει σε χορευτικούς συλλόγους του Δήμου Παλλήνης.

Από τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε μέλος πολιτικής παράταξης και είχε θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ιδρυτικό μέλος του κινήματος «ΑΝΑΣΑ», λαμβάνει μέρος σε δράσεις κατά των ναρκωτικών και δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντικές οργανώσεις στην Ανατολική Αττική.

Share This