Γεννήθηκε το 1982 στα Σέρβια-Κοζάνης και τα τελευταία 10 χρόνια είναι κάτοικος Ζωγράφου. Απόφοιτη του τμήματος Marketing του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα στον χώρο της Διαφήμισης

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά από τα μαθητικά της χρόνια. Από το 2014 είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα με αρμοδιότητα τις Μεταφορές και τα ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Αττικής. Είναι τιμή της που η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου της ανέθεσε το 2017 αυτές τις αρμοδιότητες γιατί οι Μεταφορές, κατά γενική ομολογία, είναι ανάμεσα στις πιο σημαντικές της Περιφέρειας. Με διαρκή αγώνα προσπάθησε να βελτιώσει την εξυπηρέτηση του πολίτη με δικαιοσύνη και διαφάνεια και σε συνδυασμό με την επαναλειτουργία και την αναβάθμιση του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού συνέβαλε στην οδική ασφάλεια στις μετακινήσεις αλλά και στα έσοδα προς το ελληνικό κράτος για το καλό όλων των πολιτών της χώρας.

Είναι αναπληρώτρια Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αθήνας και ενεργό Μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης Ζωγράφου.

Share This