Ακύρωσε την ανακαίνιση του κτιρίου

Όψιμα και μόλις χθες η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και ενώ η Ρένα Δούρου συναντιόταν με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», «θυμήθηκε» την κτιριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, που η ίδια είχε ακυρώσει!

Η Δύναμη Ζωής, για την οποία η στήριξη της δημόσιας υγείας ήταν και παραμένει σταθερός προσανατολισμός και όχι επικοινωνιακό πρόσχημα, αποκαλύπτει σήμερα (βλ σχετικό έγγραφο) ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας έχει απεντάξει και την κτιριακή ανακαίνιση του νοσοκομείου της Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων»!

Πρόκειται συγκεκριμένα για την ανακαίνιση του 1ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», μετά από συνεχείς προσπάθειες της Διοίκησής της Δύναμης Ζωής, από την ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές, εταιρία του Δημοσίου), κόστους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Γιατί η Διοίκηση απεντάσσει αυτό το έργο από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής;

Αν και σε αυτή την περίπτωση «ξέχασε», ας αναλάβει την ευθύνη και ας το διορθώσει άμεσα. Γιατί με την υγεία ουδείς δικαιούται να «ξεχνά».

Για του λόγου το αληθές, παρακάτω το έγγραφο της εισήγησης για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής 2021, με ημερομηνία 10.12.2020, από το οποίο προκύπτει η απένταξη του έργου ανακαίνισης του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».

Share This