Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες. Πήρε πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού του ΕΜΠ το 1980. Στο διάστημα των σπουδών του εντάχθηκε σε αριστερή νεολαία και συμμετείχε στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος. Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία όπου απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα μηχανικού από την Ecole Centrale της Λυών.

Εργάσθηκε στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) ως ειδικός επιστημονικός συνεργάτης με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την αξιολόγηση εθνικών ερευνητικών προγραμμάτων και συμμετείχε σε επιτροπές της ΕΕ με θέματα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης στους τομείς τεχνολογίας πληροφοριών, τηλεματικής και καινοτομίας. Από το 1999 ως το 2016 υπήρξε Γραμματέας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) στο οποίο εξακολουθεί να εργάζεται.

Από το 2000 έως σήμερα συνεργάστηκε με το ΕΜΠ, το ΟΠΑ και το Πανεπιστήμιο Πειραιά για τη διδασκαλία μαθημάτων με αντικείμενο την ανάπτυξη και διαχείριση τεχνολογικών καινοτομιών και τη μεταφορά τεχνολογίας από ερευνητικά κέντρα σε παραγωγικούς φορείς. Kατοικεί στην Πλατεία Βικτωρίας και συμμετέχει σε πολιτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις τοπικών οργανώσεων της περιοχής και του κέντρου της Αθήνας.

Share This