Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο Αιγάλεω. Από το 1998 κατοικεί μόνιμα στο Ίλιον.

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και από το 1989 εργάζεται ως Καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Συμμετέχει στην πολιτική και τα κινήματα από φοιτητής με γνώμονα τις ιδέες και τα αξιακά προτάγματα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό κίνημα μέσα από συλλόγους γονέων του Ιλίου. Επί σειρά ετών ήταν Πρόεδρος στη Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας (Αιγάλεω – Χαϊδάρι – Αγία Βαρβάρα), αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών σε Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας το 2012-2013 και ΑΠΥΣΔΕ Αττικής το 2013) και από το Γενάρη του 2014 αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, είναι Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και της Γραμματείας των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝΕΚ). Το 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ».

Share This