Μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαλάνδρι. Απόφοιτη του Pierce College, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας. Μέχρι σήμερα εργάζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση σε θέσεις ευθύνης για θέματα Παιδείας-Πολιτισμού.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου (2013-15) και αντιπρόσωπος στα Συνέδρια της ΠOE-OTA. Εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα με την «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» (2014).Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα (2019).

Εντεταλμένη Σύμβουλος Απόδημου Ελληνισμού, μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Υπεύθυνη του πρότυπου Προγράμματος Ανακύκλωσης Χαρτιού, που υλοποιείται με επιτυχία σε σχολεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ.

Μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), της Επιτροπής Πολιτισμού-Αθλητισμού της Περιφέρειας και του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης & Εξαρτήσεων «ΠΡΟΝΟΗ».
Διοργάνωσε και συμμετείχε ως ομιλήτρια, σε συνέδρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, σχετικά με την Εκπαίδευση, το Περιβάλλον, την Ανακύκλωση, την Κυκλική Οικονομία κ.α.

Παντρεμένη με τον Στέφανο Καμπά και έχουν δύο παιδιά.

Share This