Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι Απόφοιτη της Νοσηλευτικής σχολής (ΤΕΙ Αθήνας). Από το 2017 εργάζεται στο Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στην μονάδα «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» με χρέωση την ανάπτυξη της Πολυκλινικής, μετά το βίαιο κλείσιμο της, από την Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου. Έχει εργαστεί στον ΟΚΑΝΑ, στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, στο « ΓΝΑ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ » από όπου βγήκε στην διαθεσιμότητα.

Μέλος του Δ.Σ της ΠΑΣΥΝΟ, μέλος του ΔΣ του Σωματείου του Νοσοκομείου «ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ» και πρόεδρος του το 2013, μέλος της παράταξης «ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» Ευαγγελισμού .

Από το 2015 εκλεγμένη με την «Δύναμη Ζωής» στην Περιφέρεια Αττικής. Είναι αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής Λαϊκών αγορών και της επιτροπής περιβάλλοντος.

Εκτελεί χρέη Προέδρου στις Επιτροπές Παρακολούθησης των έργων, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στην Δυτική Αθήνα .

Προσέφερε εθελοντική βοήθεια στο Λιμάνι του Πειραιά στις προσφυγικές εισροές ως νοσηλεύτρια και βοήθησε εθελοντικά στην καταγραφή των αστέγων της Αθήνας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Share This