Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του κ. Πατούλη, ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου, κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Ευχαριστούμε τον κ. Πατούλη που μας επιβεβαίωσε, εμφανίζοντας και αποδείξεις μάλιστα, ότι Δευτέρα πρωί 22/4 βρισκόταν όντως κανονικά στην Αθήνα. Άρα μπορούσε να λάβει κανονικά μέρος στο προγραμματισμένο debate στον Αθήνα 9,84 με Δούρου, Σγουρό, Πρωτούλη. Από το οποίο την κοπάνησε, κατά το κοινώς λεγόμενο. Την ώρα του debate μάλιστα, εμφανιζόταν σε συνάντηση στον Δήμο Αμαρουσίου, όπου σε ένα σημαντικό θέμα όπως είναι η Πολιτική Προστασία, είπε δύο-τρεις από τις συνηθισμένες γενικότητές του ίσα-ίσα για τα φλας των ρεπόρτερ, και μετά έφυγε.

Για το ταξίδι στην Κίνα, τα λόγια περιττεύουν…

Παρουσίασε ο κ. Πατούλης σε Δελτίο Τύπου στις 23/4, ένα αφήγημα επαφών και συναντήσεων έκτασης (αλλά και βάθους) όσο η Ιλιάδα και η Οδύσσεια μαζί και τώρα έρχεται ο ίδιος και ομολογεί ότι πήγε, κάθισε μία μέρα, αλλάζοντας και πόλεις μάλιστα ενδιάμεσα και αμέσως γύρισε πίσω. Οι σοβαρές οργανωμένες αποστολές στην Κίνα που όλοι ξέρουμε ότι κάνουν κυβερνήσεις, κόμματα, φορείς κ.ά., μπορούν άνετα να γίνουν ταξίδι άψε-σβήσε όταν κυνηγάει κανείς την πόζα και λιγότερο την ουσία.

Περιμένουμε τον κ. Πατούλη στις επόμενες αναμετρήσεις, καλύτερα διαβασμένο και περισσότερο συγκροτημένο από ότι στις προηγούμενες. Φανταζόμαστε ότι ακόμη και οι φίλοι μας οι Κινέζοι θα του είπαν ότι «να μαζεύονται μεταξύ τους οι μπουλντόζες για να κάνουν μία στρατηγική» είναι φαντασίωση βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Υ.Γ.: Selfie με τον Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στο background καταλαβαίνουμε ότι δυστυχώς δεν προέκυψε».

Share This