Γεννήθηκε στον Πειραιά. Μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, όπου διδάχτηκε από την σεμνότητα και την ευθύτητα των λαϊκών ανθρώπων, τον αντισυμβατικό κόσμο των τσιγγάνων, την πρόκληση της διαφορετικότητας, και τον αγώνα για την επιβίωση. Συμμετείχε στα κοινά από τα γυμνασιακά της χρόνια ως μέλος της ΚΝΕ, πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου στο Λύκειο, και αργότερα στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφια με την δημοτική κίνηση «Συμπαράταξη για τον άνθρωπο και την Πόλη».

Συμμετείχε ως μαθήτρια σε καλλιτεχνικές δράσεις του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής και τραγουδούσε σε ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα. Πήρε πτυχίο τραγουδιού στο «Εθνικό Ωδείο», εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια, στον χώρο του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού. Στην διαδρομή της συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, Αντώνη Καλογιάννη, Λάκη Χαλκιά, Πόπη Αστεριάδη, Μπάμπη Γκολέ, Δημ. Κοντογιάννη, Θ. Πολυκανδριώτη κ.ά.

Σπουδάζει Ευρωπαϊκό πολιτισμό, είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.

Την ενδιαφέρει η σφραγίδα της αριστεράς στην μάχη για έναν κόσμο δικαιότερο, διαυγή και συμπορεύεται για αυτό με την Ρένα Δούρου.

Share This