Από γονείς πρόσφυγες, γεννήθηκε και κατοικεί στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο, με επάρκεια σπουδών στην Γαλλική και Αγγλική γλώσσα. Σε συνθήκες καριέρας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες με συνεχή επιμόρφωση σε ευρωπαϊκό περιβάλλον, δημιούργησε και την δική της οικογένεια.

Η πολιτική της δράση στους φοιτητικούς συλλόγους και στα σωματεία των εργαζομένων την ώθησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στο πλευρό ωραίων Αριστερών ανθρώπων εκλέχτηκε και υπηρέτησε τον νευραλγικό τομέα της Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, ως Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, μέλος Δ.Σ. στην προσχολική αγωγή και το Πνευματικό μας Κέντρο.Με πολιτική ωριμότητα, επαγγελματική και αυτοδιοικητική εμπειρία, ισχυρίζεται πως η εμπλοκή στα κοινά απαιτεί αυτογνωσία, στοχοπροσήλωση και εγρήγορση.

Η διαχρονική σταθερότητα στις θέσεις της Αριστεράς, εκφρασμένη από την Διοίκηση Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, αποτελεί υπόδειγμα αφού είναι βασισμένη στον σχεδιασμό, στον εξορθολογισμό των δαπανών για έργα υποδομής, στην ισόνομη διασπορά πόρων, στον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, στην συνεργασία μεταξύ των φορέων.

 

Share This