Γεννήθηκε στην Ν. Σμύρνη το 1978, όπου και διατηρεί το γραφείο της έως σήμερα. Οι ρίζες της είναι από τη Μικρά Ασία. Κατοικία των γονιών της αλλά και δεύτερη δική της από παιδί, η Π. Φώκαια. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Ν. Σμύρνης (Λ.Α.Ν.Σ) και συνέχισε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας πάνω στο αντικείμενο (μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών αλλά και επαγγελματικών χώρων).Έχει ασχοληθεί με μεγάλα κτιριακά έργα, όπως ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κίνα, και έχει κάνει μελέτες και επιβλέψεις σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Από το 2017 διατελεί μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτόνων στην Περιφέρεια Πειραιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και διδάσκεται Κινέζικα.

Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική –ο σχεδιασμός με γνώμονα το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους του τόπου μας, αποτελεί βασικό στοιχείο στις μελέτες μου. Η οικολογία ως άποψη, ως επιστήμη αλλά και ως τρόπος ζωής αποτελεί μια ελπίδα ότι η πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα στον πλανήτη.

Share This