Σημαντικά έργα υποδομών της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου μαζί με τη Δήμαρχο της πόλης, Δέσποινα Θωμαίδου. “Ο αγώνας μας έχει στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, που σήμερα ειδικά δοκιμάζονται πολλαπλά, από την πανδημία και την οικονομική κρίση. Αυτός είναι ο τρόπος που εμείς καταλαβαίνουμε την αποστολή και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλευρό των νοικοκυριών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των νέων, των ανθρώπων του πολιτισμού, των συνταξιούχων. Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς, ενώνουμε δυνάμεις, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, προστατεύουμε τις τοπικές κοινωνίες, κτίζουμε μαζί μέτωπο αλληλεγγύης για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας”. Αυτό δήλωσε, ερωτηθείσα σχετικά, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, που συνοδευόταν από τον τέως δήμαρχο Ν. Ιωνίας, νυν δημοτικό σύμβουλο, Ηρακλή Γκότση, τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, δημοτικό σύμβουλο, Χρ. Κανλή, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μπαλάφα, τον Γραμματέα της Οργάνωσης Μελών Ν. Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής επισκέφθηκε το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ (προϋπολογισμού 11.5 εκατομμυρίων) καθώς και κρίσιμα αντιπλημμυρικά έργα (συνολικού προϋπολογισμού 8.5 εκατομμυρίων) που αντιμετωπίζουν οριστικά τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνταν στο κέντρο της πόλης .

Στην επίσκεψη, εκτός από τη Δήμαρχο Δ. Θωμαίδου, παραβρέθηκαν: ο Άρης Χατζησαββίδης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η Ελ. Χατζή, Αντιδήμαρχος Ψηφιακής πολιτικής, η Ατ. Μιχελογιαννάκη, Γενική Γραμματέας του Δήμου.

Επίσκεψη και στο Ιωνικό Κέντρο με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Τέλος, η Ρένα Δούρου, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας – Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, επισκέφθηκαν το χώρο θεμελίωσης του Ιωνικού Κέντρου. Πρόκειται για το Κέντρο διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, το οποίο οραματίστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, και που βρήκε από την πρώτη στιγμή συμπαραστάτες τη Ρένα Δούρου και τη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής, η οποία συνέβαλλε στην χρηματοδότηση αυτού του σημαντικού, για τον προσφυγικό ελληνισμό, έργου, με 5 εκατομμύρια ευρώ.

Share This