Με… «μακέτα» και συσκότιση ενημέρωσης επιχειρεί η δεξιά Διοίκηση Πατούλη να κουκουλώσει τους σχεδιασμούς της που στοχεύουν στην εμπορευματοποίηση και τσιμεντοποίηση του Πάρκου. Κρατά έτσι στο σκοτάδι το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους κατοίκους των όμορων Δήμων, ως προς τα πραγματικά της σχέδια και τι αυτά συνεπάγονται. Δεν είναι έτσι τυχαίο το γεγονός ότι ομάδες πολιτών κινητοποιούνται για ενημέρωση και δράση για το πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης.

Την έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της δεξιάς Διοίκησης σχετικά με την πρόταση διαμόρφωσης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» καταγγέλλει η Δύναμη Ζωής. «Καμία ενημέρωση δεν μας έχει γίνει δια μέσου του Περιφερειακού Συμβουλίου ως όφειλε η Διοίκηση της Περιφέρειας, για την διαμόρφωση του μεγαλύτερου Πάρκου της Αττικής», σημειώνει η Παράταξη στο αίτημα που κατέθεσε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για ένταξη του θέματος στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του οργάνου.

Στη σχετική Ημερίδα τον νέο σχεδιασμό για το Πάρκο, για την οποία ενημέρωσε με Δελτίο Τύπου η Διοίκηση Πατούλη τονίζεται μεταξύ άλλων ότι στόχος είναι η δημιουργία 8 ζωνών παρέμβασης, ενός πλάνου ανάπτυξης που «θα τεθεί σε δίμηνη διαβούλευση προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής». Η διαβούλευση λήγει στις 30 Απριλίου 23 και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να προτίθεται η Διοίκηση Πατούλη να ενημερώσει και να ζητήσει έστω τη γνώμη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ειδικά τώρα που είναι και χωρίς νομική κάλυψη οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη… Στην ίδια δε Ημερίδα παρουσιάστηκε και… μακέτα του πάρκου καθώς και η έκθεση με τις 32 μελέτες των σπουδαστών του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής.

Share This