Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρρένων Νέας Σμύρνης (ΛΑΝΣ). Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Οργανώθηκε στην ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ σε ηλικία 16 χρονών και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει οργανωμένος στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς. Κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο Φοιτητικό κίνημα με τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Σήμερα είναι συντονιστής της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου και εργάζεται ως Project Controller και μέλος του Συντονιστικού του Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα διατελεί Γενικός Γραμματέας στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ όπου δραστηριοποιείται ενεργά από το 1994 από διάφορες θέσεις ευθύνης.

Διαχρονικά έχει ενεργοποιηθεί στα κοινά, ως Μέλος και εθελοντής στην MΟm, στον ΑΡΧΕΛΩΝ καθώς στον Ποντιακό Συλλόγου «Χαμένες Πατρίδες»

Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης (1998-2002) με τον συνδυασμό Ποιότητα Ζωής του Γ.Κουτελάκη όπου διετέλεσε και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Share This