Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στη Μπολόνια της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και αγωνίστηκε οργανωμένα ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, σαν ηγετικό στέλεχος του AMEE και αργότερα του ΚΚΕ (μ-λ), απ’ όπου και αποχώρησε προς το τέλος της δεκαετίας του ογδόντα.

Παραμένοντας στο χώρο της Μαρξιστικής αριστεράς, από τη δεκαετία του 90 και μέχρι σήμερα, συμμετείχε ενεργά σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Λαού. Το 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τους Οικολόγους Πράσινους και ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης Δύναμης Πολιτών στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφεια- Ν. Χαλκηδόνα, η οποία στις εκλογές του 2014 με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο κέρδισε τη διοίκηση του Δήμου.

Παντρεμένος με δυο παιδιά (Ηλέκτρα-Ιωάννη Κάρολο). Από το 1975 εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, έχει μελετήσει επιβλέψει και κατασκευάσει σειρά έργων, ενώ έχει συμμετάσχει στη διοίκηση, πολλών εταιρικών και κοινοπρακτικών σχημάτων για τη κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων μικρών και μεγάλων. Είναι συνταξιούχος.

Share This