Δήλωση της Ρένας Δούρου

Νέα Διοίκηση, νέα ήθη. Για πρώτη φορά η Ελληνική Αστυνομία εισήλθε στο χώρο συνεδρίασης της Ολομέλειας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Πρόκειται για μια θλιβερή εξέλιξη που απαξιώνει τη λειτουργία του κορυφαίου αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας. Μια εξέλιξη που μαρτυρά την ένδεια των επιχειρημάτων και την προσφυγή σε λογικές που παραπέμπουν στο χθες.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ουδέποτε, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής δεν ζήτησε την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και τούτο γιατί θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι το πραγματικό ενδιαφέρον για την ασφάλεια των πολιτών και την ενίσχυση της Δημοκρατίας, έχει να κάνει με την πραγματική στήριξη των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ στο έργο τους, και όχι με το να τους ζητείται να λειτουργήσουν ως τοποτηρητές σε μια συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου! Για το λόγο αυτό η διοίκηση της Δύναμης Ζωής χρηματοδότησε την αγορά 20 αστυνομικών οχημάτων SUV, 15 επιβατικών οχημάτων 5 θέσεων, 15 αυτοκινήτων ειδικής φύσεων τύπου VAN, 3 γερανοφόρων, 56 δικύκλων μοτοσυκλετών, 90 αστυνομικών οχημάτων, 128 πομποδεκτών, 18 φορητών ραντάρ.

Share This