Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 από Ηπειρώτες γονείς. Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Πέραμο του Δήμου Μεγαρέων. Σπούδασε και εργάζεται ως βοηθός χημικού εργαστηρίου σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων της Δυτικής Αττικής. Είναι έγγαμη και μητέρα.

Από τα νεανικά χρόνια, δραστηριοποιήθηκε στα κινήματα. Αργότερα ως ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων, εκλέγεται στο συντονιστικό όργανο της Νομαρχιακής Δυτικής Αττικής. Συνδικαλίζεται στους χώρους εργασίας της και σήμερα ασκεί καθήκοντα αντιπροέδρου στο σωματείο εργαζομένων της εταιρίας που εργάζεται.

Το 2014, θέτει υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος με τη ”ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ” και εκλέγεται.Το 2016, ορίζεται Εντεταλμένη Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Αττικής.
Σε μια δύσκολη θητεία, καλλιέργησε με τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική, σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης. Τώρα έχοντας εμπειρία και γνώση των θεμάτων αλλά και των δυνατοτήτων, θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά της στη κρίση των συμπολιτών της στο ψηφοδέλτιο της ”Δύναμης Ζωής” με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου.

Share This