Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος “Χωρικού Σχεδιασμού & Πολεοδομίας”. Γεννήθηκε στον Υμηττό και ζει στην Ηλιούπολη. Αρχιτέκτων- Πολεοδόμος UDS-Firenze. Ελεύθερος επαγγελματίας, με διακριτό αρχιτεκτονικό έργο σε μελέτες και κατασκευές.

Την δεκαετία ’80 συμμετείχε στη Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης με Δήμαρχο, τον αείμνηστο Δ. Κιντή. Από την δεκαετία του ‘80 ως σήμερα στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την Δημόσια περιουσία και την αξιοποίησή της προς όφελος των πολιτών της Ηλιούπολης. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ.Τα ’94 υποψήφιος δήμαρχος και Δημοτικός σύμβουλος συσπειρώνοντας δυνάμεις της Αριστεράς και της οικολογίας.

Το ΄96 πρότεινε την υπογειοποίηση της “Σήραγγα Ηλιούπολης”, η οποία προωθείται σήμερα προς υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής. Το ΄10 έως ’14 υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος με το “Χρώμα στην Πόλη “.

Την τελευταία πενταετία είναι: μέλος του Συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΝ, μέλος της Επιτροπής Μητροπολιτικού Σχεδιασμού και Αστικών Αναπλάσεων της Περιφέρειας Αττικής και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της «Ανάπλαση-Αθήνα ΑΕ».

Share This