Η δημοκρατική και αναπτυξιακή δυναμική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι στο επίκεντρο της εκδήλωσης με τίτλο “Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση: Τομή Δημοκρατίας και Ανάπτυξης” που διοργανώνει τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, στις 18.00, η Δύναμη Ζωής, στο Αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου (Πλατεία Δημοκρατίας – Στάση Μετρό Περιστέρι). Η Δύναμη Ζωής επιλέγει με αυτό τον τρόπο να σηματοδοτήσει το 2023, μια χρονιά διπλών εκλογών – εθνικών και αυτοδιοικητικών – που θα κρίνουν το μέλλον των τοπικών κοινωνιών και του τόπου. Μια χρονιά που θα κρίνει την ανάγκη ανάδειξης νέας, δημοκρατικής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, η οποία θα κλείσει τη διαλυτική παρένθεση της σημερινής δεξιάς Διοίκησης Πατούλη. Στην κατεύθυνση αυτή εργάζεται συστηματικά η Δύναμη Ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η εκδήλωση της Δευτέρας που αποτελείται από δύο ενότητες.

Στην 1η Ενότητα με τον τίτλο “Δυνατότητες και Προοπτικές” παρεμβαίνουν οι : Π. Καλδής, Πρύτανης του Παν/μίου Δ. Αττικής, Δ. Κατσούλης, Νομικός, τ. Δήμαρχος Αυλώνος Ευβοίας, Α. Τσάτσου – Παπαδημητρίου, Νομικός, π. Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και Γ. Ψυχάρης, Καθηγητής Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου.

Στη 2η Ενότητα με τίτλο “Παραδείγματα και Αντιπαραδείγματα”, παρεμβαίνουν οι : Ρ. Δούρου, επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Δ. Θωμά, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Χρ. Καραμάνος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Σ. Ρούσσος, Δήμαρχος Χαλανδρίου, Θ. Σχινάς, π. Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Συντονίζει η δημοσιογράφος Ελ. Τσερεζόλε.

Share This