Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και σπούδασε Νομικά. Επαγγελματικά ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Το διάστημα 1999-2018 εργάστηκε στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Τα Νέα», στο οποίο διετέλεσε αναπληρωτής αρχισυντάκτης και υπεύθυνος του ενθέτου βιβλίου “Βιβλιοδρόμιο”.

Σήμερα εργάζεται στο Κανάλι της Βουλής, όπου διατηρεί την εκπομπή βιβλίου «Βιβλιοβούλιο». Επίσης αρθρογραφεί στην Εφημερίδα Συντακτών και στην Εποχή.

Έχει δημοσιεύσει μία ποιητική συλλογή και διηγήματα σε συλλογικούς τόμους. Ασχολείται επίσης με τη λογοτεχνική μετάφραση.

Την περίοδο 2010-2013 συνεργάστηκε με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ως υπεύθυνος για τη σειρά εκδηλώσεων «Λέξεις και Σκέψεις», στο πλαίσιο της οποίας οργάνωσε συζητήσεις για λογοτεχνικά αλλά και για μείζονα κοινωνικά θέματα (προσφυγικό, εκπαίδευση, θέση μειονοτικών ομάδων, ανθρώπινα δικαιώματα) με τη συμμετοχή σημαντικών διανοουμένων.

Από το 2017 έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνου της ελληνικής παρουσίας σε Διεθνείς Εκθέσεις Βιβλίου του εξωτερικού (Φρανκφούρτη, Μπολόνια, Παρίσι κ.α.), για λογαριασμό του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Share This