Επίσκεψη Ξανθού, Δούρου, Ζαχαριάδη στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ” επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου, Μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής της Παράταξης “Δύναμη Ζωής” και ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην υπουργός Υγείας, τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθήνας, Κώστα Ζαχαριάδη, τον Θ. Δημάκη, από την Νομαρχιακή Β’ Αθήνας, και μέλη των οργανώσεων Σισμανογλείου, Πεντέλης και Βριλησσίων του ΣΥΡΙΖΑ. Η επίσκεψη εντάσσεται στις περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ στις δομές υγείας.

 

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τη διοίκηση των σωματείων των εργαζομένων του Σισμανογλείου και του Α. Φλέμινγκ, με επικεφαλής τους προέδρους κκ Μπίνα και Περίχαρο. Ακολούθως τα μέλη της αντιπροσωπείας, αφού ενημερώθηκαν και περιηγήθηκαν στους χώρους του Σισμανογλείου, είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ηλία Δαλαίνα.

Η Ρένα Δούρου, που συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Μάριο Αθανασίου και το μέλος του Συντονιστικού της Παράταξης “Δύναμη Ζωής”, Φώτη Χρυσικό, επισκέφθηκε τον μαγνητικό τομογράφο 1.5 Tesla, το ψηφιακό αγγειογραφικό συγκρότημα και τον ψηφιακό στεφανιογράφο, προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων, με τα οποία εξόπλισε η Διοίκηση της “Δύναμης Ζωής” στην Περιφέρεια Αττικής, το Σισμανόγλειο, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης όλων των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής με 40 εκατομμύρια την περίοδο 2014 – 2019.

Σήμερα, κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη αντιμέτωποι με την πανδημία, εκείνο που επείγει είναι, με ευθύνη της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, πρώτον να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν όλα τα σύγχρονα μηχανήματα σε όλα τα νοσοκομεία και δεύτερον να προχωρήσουν όλοι οι σε εξέλιξη διαγωνισμοί για την αγορά των μηχανημάτων που υπολείπονται” δήλωσε η Ρένα Δούρου.

 

 

Share This