Επίσκεψη της Ρ. Δούρου σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και συνάντηση με τον Δήμαρχο Β. Ζορμπά

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά είχε η Ρένα Δούρου, που ακολούθως επισκέφθηκε έργα στον Δήμο, που χρηματοδότησε κατά τη θητεία της η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνάντηση Ζορμπά – Δούρου στο Δημαρχείο όπου συζητήθηκε η πορεία των έργων και τα γενικότερα προβλήματα της πόλης, μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Σάρκουλας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Κύρκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, μέλος της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Π. Γκόνης, ο Β. Τραυλός, Συντονιστής της Δημοτικής Παράταξης “Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής” και αν. Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγ. Παρασκευής, η Ελ. Σταματάκη, Συντονίστρια Οργάνωσης Α1, η Χαρά Στάγκου Συντονίστρια Οργάνωσης Α2 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγίας Παρασκευής και μέλος της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς και Κ. Μπούκας εκ μέρους του Συντονιστικού της Δύναμης Ζωής.

Ακολούθησε επίσκεψη σε τρία από τα πιο σημαντικά έργα που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής επί της θητείας της Ρένας Δούρου: στο υπό κατασκευή Δημαρχείο της πόλης (προϋπολογισμού 21.080.000 ευρώ) στον υπό κατασκευή διώροφο Παιδικό Σταθμό στην οδό Αγίου Βασιλείου στα Πευκάκια (Οικοδομικό Τετράγωνο 328, προϋπολογισμού 1.570.000) καθώς και το 14ο Νηπιαγωγείο στα Πευκάκια (έργο προϋπολογισμού 1 εκ.).

Υλοποιήσαμε έργα υποδομών και στους 66 Δήμους, όχι με παραταξιακό κριτήριο αλλά με κοινωνικό πρόσημο. Αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε βασικές υπηρεσίες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των κοινωνιών, είναι παράγοντας σταθερότητας ειδικά στους καιρούς δοκιμασίας όπως οι σημερινοί”, υπογράμμισε η Ρένα Δούρου.

Share This