Κρίσιμα, για την καθημερινότητα των πολιτών, έργα της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στον Άλιμο, επισκέφθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το κομβικό για την οδική ασφάλεια των πολιτών, έργο της Πεζογέφυρας, το μεγάλο, σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη (προϋπολογισμού 7.500.000 ευρώ), το γήπεδο ποδοσφαίρου των Τραχώνων (ένα από τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου που αναβαθμίστηκαν με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 600.000 ευρώ), το κλειστό Γυμναστήριο της πόλης (επανακατασκευή του παρκέ κόστους 100.000 ευρώ).

Στα δύσκολα, σε συγκυρίες όπως η σημερινή δοκιμασία, φαίνεται πραγματικά η δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ανθρώπων της. Φαίνεται η σημασία της αποστολής της, να λειτουργεί στο πλευρό του πολίτη, στήριγμα και προστασία του. Μέσα από έργα υποδομής, αντιπλημμυρικά, έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, έργα πολιτισμού, αθλητισμού. Έργα που η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής αποφάσισε, προώθησε, χρηματοδότησε, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου. Χωρίς διακρίσεις, με μόνο γνώμονα την προστασία και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών. Έργα ζωής για το σήμερα και το αύριο των τοπικών κοινωνιών”. Παρατήρησε, ερωτηθείσα σχετικά η Ρένα Δούρου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης τόνισε:Ευχαριστούμε πολύ την τέως Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για την επίσκεψή της στην πόλη μας και τη συνεργασία που είχαμε και έχουμε. Στις δύσκολες εποχές που περνάμε, είναι σημαντικό να έχουμε συνεργασία και στήριξη. Της εύχομαι να έχει πάντα πολλές δυνάμεις”.

Κατά την επίσκεψή της η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρένα Δούρου συνοδευόταν από : την Βάσω Βερελή, Περιφερειακή Σύμβουλο, τη Μαρία Νερούτσου, πρώην Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος του Συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλίμου, την Αγγελική Βισβίκη, Συντονίστρια Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίων Προαστίων ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία, την Αμαλία Αθανασοπουλου, Συντονίστρια ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία Αλίμου και πρώην Δημοτική Σύμβουλο, την Αλέκα Γιαννούτσου Αρμάου, μέλος του Συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία Αλίμου και πρώην Δημοτική Σύμβουλο.

Share This