Κανονικότητα” πλέον η απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη Διοίκηση Πατούλη

Επιδεικτικά απόντες και απούσες οι Περιφερειακοί / ές Σύμβουλοι της Διοίκησης Πατούλη από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο πλαίσιο της συστηματικής απαξίωσης των δημοκρατικών διαδικασιών και των συνεδριάσεων του αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας Αττικής. Φυσικά πάντα με τη συνδρομή των ακροδεξιών εξαπτέρυγων, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πλειοψηφία για τη λήψη των αποφάσεων.

Οι Σύμβουλοι της Διοικούσας Παράταξης λάμπουν δια της φυσικής τους απουσίας και με το άλλοθι της “υβριδικής” συνεδρίασης, παρακολουθούν πίσω από τις ανοικτές ή κλειστές τους οθόνες.

Φευ. Για τον κ. Πατούλη, η… υβριδική Δημοκρατία δεν είναι Δημοκρατία αλλά κατάχρηση μιας έκτακτης συνθήκης που έχει πάψει να ισχύει, δεν εφαρμόζεται σε καμία Περιφέρεια και αποτελεί παρωδία συνεδρίασης.

Για αυτή τη συσκότιση των δημοκρατικών διαδικασιών, η ευθύνη όχι απέναντι στην Αντιπολίτευση που είναι παρούσα αλλά απέναντι στους πολίτες της Αττικής, βαραίνει τον κ. Πατούλη και την πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Share This