Τοπική Αυτοδιοίκηση και άνθρωποι του ΕΣΥ κτίζουμε το μέτωπο της υγείας για όλους

Σταθερά η Δύναμη Ζωής στηρίζει το σύστημα δημόσιας υγείας. Αυτό κάναμε πράξη όταν ήμασταν Διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής. Όταν αποφασίσαμε να στηρίξουμε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής με την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων. Το ίδιο κάνουμε και σήμερα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Στόχος μας να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν όλα τα μηχανήματα του προγράμματός μας για την υγεία των πολιτών. Ειδικά μάλιστα σήμερα σε περίοδο πανδημίας. Για αυτό και σήμερα συναντηθήκαμε με τη Διοίκηση του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς ‘Οι Άγιοι Ανάργυροι’. Γιατί η Δύναμη Ζωής έχει κάνει από την πρώτη στιγμή την επιλογή της. Βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι δίνουν τον δύσκολο αγώνα για την υγεία όλων των πολιτών. Χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Κτίζουμε όλοι μαζί, Τοπική Αυτοδιοίκηση και άνθρωποι του ΕΣΥ, το ευρύ μέτωπο της υγείας για όλους με ευθύνη, διαφάνεια, κοινωνική λογοδοσία”. Αυτά παρατήρησε, μεταξύ άλλων, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου, μετά από την εποικοδομητική συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς ‘Οι Άγιοι Ανάργυροι’.

Συγκεκριμένα η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής Ρένα Δούρου, που συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιώργο Μπαλάφα, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Θεόδωρο Τσουρούλα, τον Διευθυντή Διοικητικής υπηρεσίας Χρ. Κιούση και τον Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας Γ. Μαυρή.

Η σημερινή επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ‘Οι Άγιοι Ανάργυροι’ αφορούσε στην πορεία εγκατάστασης και λειτουργίας του Baby Κυκλοτρόνιου (προϋπολογισμού 2.5 εκατομμυρίων) καθώς και την κάμερα Ποζιτρονίων Pet CT (προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ).

Share This