Δείξαμε το πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να στέκεται αυθεντικά στο πλευρό των πολιτών”

Σημαντικά έργα στο Περιστέρι επισκέθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη, αφού προηγήθηκε συνάντησή τους στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου μετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, Θ. Αρβανίτης.

Η Ρ. Δούρου και ο Α. Παχατουρίδης επισκέφθηκαν έργα που χρηματοδότησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, όπως: το κολυμβητήριο στον ευρύτερα αναπλασμένο χώρο πράσινου με αθλητικές εγκαταστάσεις (προϋπολογισμού 4.1 εκ ευρώ), ανακαινισμένες Παιδικές Χαρές (παρεμβάσεις ύψους 700.000), το Κοινωνικό Παντοπωλείο (παρέμβαση ύψους 533.000 ευρώ) και την ανάπλαση της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου (προϋπολογισμού 1.7 εκ ευρώ).

Βρεθήκαμε σήμερα στο Περιστέρι, έναν σημαντικό δήμο, όπου μαζί με τη Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη, έχουμε κάνει σπουδαίο έργο. Έργο που δεν αφορά απλά μια δημοτική ή περιφερειακή παράταξη αλλά όλους τους πολίτες. Μιλάμε για χειροπιαστό έργο που κάνει καλύτερη τη ζωή τους, βελτιώνει την καθημερινότητά τους, δημιουργεί υγιές περιβάλλον. Δήμος και Περιφέρεια αποδείξαμε το πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, με σκληρή δουλειά, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Αυθεντικά”. Δήλωσε η Ρένα Δούρου μετά από την επίσκεψη.

Στην επίσκεψη μετείχαν : ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κ. Κάβουρας, ο επικεφαλής της παράταξης “Ανοικτοί Ορίζοντες”, Θ. Καποτάς, τα μέλη της Γραμματείας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ζ. Καπρανάς και Ρ. Σπανέα, η Συντονίστρια 3ης ΟΜ Περιστερίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδ. Καραγιαννιδου, η Συντονίστρια 1ης ΟΜ Περιστερίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τζουλη Πετράκη καθώς και τα μέλη των ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Περιστερίου, Αλεξ. Ψαρρός, Παν Κατσηγιαννης, Λημνιός Στρατής.

Share This