Με αφορμή την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πάρκο Τρίτση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ζωής, Γιάννης Μοίρας κάνει την εξής γραπτή δήλωση:

«Ζήτησε ο κ. Πατούλης από τον κ. Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει να κάνει καμιά πρόβλεψη, από το βήμα του ομιλητή στο Περιστέρι, για το σκορ στο ματς Δούρου-Πατούλης. Αλλά να πει κάτι, ό,τι του φανεί, για τον Δυτικό Τομέα. Και επέλεξε ο Πρόεδρος της ΝΔ να ασκήσει κριτική στη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής και στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για το Πάρκο Τρίτση!

Θράσος!!!

Απαντούμε λοιπόν στο πολιτικό δίδυμο Μητσοτάκη-Πατούλη με δύο αλήθειες.

Πρώτον, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και wannabe Περιφερειάρχης, είχε ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ καταθέσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να κριθεί αντισυνταγματική η χρηματοδότηση του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ). Πρακτικά δηλαδή, πρότεινε την εγκατάλειψη και την καταστροφή του Πάρκου.

Δεύτερον, η Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμεύσει στον προϋπολογισμό της ποσό €700.000 για την αναβάθμιση των υποδομών του Πάρκου. Έχοντας επίσης υπό την ευθύνη της το ρέμα της Εσχατιάς το οποίο υδροδοτεί το Πάρκο, φροντίζει τακτικά για τον καθαρισμό του. Ενώ το 2017 έκανε κι ένα σημαντικό έργο αποκατάστασης της κοίτης ακριβώς στην περιοχή που το ρέμα υδροδοτεί το Πάρκο. Αυτά τα δύο, σημαίνουν ενδιαφέρον και φροντίδα.

Να αφήσουν λοιπόν τα ψέματα το πολιτικό δίδυμο Μητσοτάκη-Πατούλη. Γιατί Δυτικά της Όχθης τα ψέματα δεν περνούν, αλλά περνά μονάχα η μπέσα.

Κάνατε κ. Πατούλη προσφυγή στο ΣτΕ, ναι ή όχι;

Παραδέχεστε, ναι ή όχι, ότι έμμεσα αλλά ουσιαστικά ζητήσατε να γίνει έρημος το Πάρκο;

Θα ζητήσετε συγγνώμη, ναι ή όχι, γι’ αυτή την ανεξήγητη πράξη;

Μέχρι πότε θα προσπαθείτε (ανεπιτυχώς λέμε εμείς) να ξεγελάτε τον κόσμο;

Στον κ. Μητσοτάκη δεν θέτουμε ερωτήματα επί του πρακτέου, διότι του καταλογίζουμε το ακαταλόγιστο. Ήδη στον πολιτικό του άβακα, έχει βάλει τις χάντρες σε σκορ 1-0 και στο ματς Δούρου-Πατούλης».

Share This