Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής. Πρόεδρος επιτροπών Παρακολούθησης έργων υποδομής .Εκπροσώπησε την Περιφέρεια για θέματα εργασίας , ισότητας και αναπηρίας. Μέλος της Επιτροπής Γυναικών με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις της Περιφέρειας . Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στο κοινό συντοντιστικό όργανο στους πληγέντες δήμους για την ψυχοκοινωνική στήριξη των κατοίκων Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα. Συνεργάστηκε για την στήριξη των Κέντρων Υγείας της Ανατολικής Αττικής.

Γεννήθηκε στον Βύρωνα και μεγάλωσε στο Γιοχάνεσμουργκ. Καταγωγή από Αφίδνες Αττικής και Αρκαδία. Κάτοικος Γέρακα Αττικής από το 1996 με ενεργή συμμετοχή στην διεκδίκηση υποδομών στην περιοχή μέλος Δ.Σ τοπικών συλλόγων και συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Γέρακα και Γλυκών Νερών. Με την κόρη της Ιωάννα Καφετζάκη έχουμε ευαισθητοποιηθεί για ζητήματα περίθαλψης αδέσποτων ζώων.

Πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών με Λυσοσωμικά Νοσήματα « Η Αλληλεγγύη». Ιδρυτικό μέλος της ΠΕΣΠΑ και μέλος της EURORDIS με συμμετοχή σε διεθνή Φόρουμ. Στην βουλή παρουσίασε τις προτάσεις της για την συγκρότηση των Κέντρων Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Νοσημάτων όσο και στο Υπουργείο Υγείας για τα δικαιώματα των Χρόνιων Πασχόντων σε ημερίδα για τα νέα γραφεία Δικαιωμάτων Ληπτών Υγείας.

Share This