Απάντησε χθες, αρχικά μέσω ιστοσελίδων και μετά στην επίσημη ιστοσελίδα του, μέσω ανώνυμης δήλωσης, ο κ. Πατούλης, στη χθεσινή γραπτή δήλωσή του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου για την ανάπλαση των Προσφυγικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν και η απάντηση, η οποία στερούμενη κάθε ουσίας και περιεχομένου πιο πολύ ως …“μη απάντηση” εκλαμβάνεται, ο Γιάννης Μοίρας εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, ανταπαντά με την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Στη χθεσινή γραπτή δήλωση του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου εξηγήσαμε αναλυτικά στον κ. Πατούλη με ποιες διαδικασίες, ποιες συνέργειες και κυρίως, με ποιες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (σελ. 11, απ. 297/2016 και σελ. 10, απ. 123/2017) τα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η ανάπλασή τους εντάσσονται στη στρατηγική των αστικών αναπλάσεων τις οποίες προγραμματίζει, χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Διοίκησή μας.

Έτσι, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής παρεμβαίνει αποφασιστικά και ανταποκρίνεται με πράξεις σε ένα θέμα άμεσης ανάγκης και προτεραιότητας για τους κατοίκους της Αθήνας, αποδίδοντας ταυτόχρονα τιμή στην Ιστορία και τη Μνήμη του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Στα παραπάνω, ο κ. Πατούλης ήρθε να απαντήσει με μία …“μη απάντηση”.

Ήταν αναμενόμενο!

Ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε μία υποψηφιότητα-στρακαστρούκα για τον Δήμο Αθηναίων, έκανε στη μπάντα για να περάσει εμπρός ο κ. Μπακογιάννης και βρήκε καινούργιο κοσκινάκι για τις φιλοδοξίες και τη ματαιοδοξία του στη νέα υποψηφιότητά του, στρακαστρούκα κι αυτή, για την Περιφέρεια Αττικής.

Εμφανίζεται σήμερα λοιπόν:

– Να μην γνωρίζει ποια είναι η ατζέντα των θεμάτων της Περιφέρειας Αττικής.
– Να μην γνωρίζει το πρόγραμμα, τις αποφάσεις, τα έργα και τις δράσεις της Διοίκησής μας.
– Να μην γνωρίζει καν βασικές αρχές και δομές λειτουργίας του Β’ Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πως είναι εφικτό αυτές να συνδυάζονται, για την παραγωγή ουσιαστικού έργου κι αποτελεσμάτων, με φορείς του κεντρικού κράτους και της κεντρικής διακυβέρνησης.

Που καταλήγει;

Να έχει ένα πρόγραμμα αόρατο. Αόρατο, γιατί είναι ανύπαρκτο.

Να βαφτίζει ως δήθεν θέσεις και προτάσεις του, γενικότητες και τιποτολογήματα.

Και εν τέλει, να καταφεύγει σε ότι έχει αποδείξει ότι πράγματι διακρίνεται: στον επικοινωνισμό, στον λαϊκισμό, στην παραπληροφόρηση και στο πολιτικό παπατζιλίκι, ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα του οποίου είναι να έρχεται να τάζει ανάπλαση στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την οποία εμείς ως Διοίκηση έχουμε αποφασίσει, προγραμματίσει και χρηματοδοτούμε.

Κλείνοντας, μία κουβέντα μόνο για το γεγονός ότι ο κ. Πατούλης επιχειρεί πάλι τυμβωρυχία πάνω σε νεκρούς. Πρόκειται για τη λογική του πολιτικού κατήφορου, πρόκειται για το… “ήθος” που έχει σημαία του ο κ. Πατούλης».

Share This