Γεννήθηκε και ζει στα Εξάρχεια και έχει δύο παιδιά. Είναι Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και συνταξιούχος Δ.Ε.Η. Σπούδασε Νομική και Ισπανική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ, Πολιτικές Επιστήμες, Ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακό στη Νεότερη Ιστορία στο Πάντειο. Σπουδάζει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.

Υπηρέτησε την υπόθεση της αριστεράς μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ, του ΚΚΕ και του Συνασπισμού. Με το αναπηρικό κίνημα συνδέθηκε από 18 ετών, γιατί πιστεύει στην αυτενέργεια των πολιτών γενικά και στην αυτοοργάνωση των αναπήρων ειδικότερα. Διετέλεσε επανειλημμένα μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, τον οποίο εκπροσώπησε για μια εφταετία (1992-1999) στην επιτροπή γυναικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τυφλών και στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) από το 1994 μέχρι το 1998.

Ήταν υποψήφια στο δήμο της Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της «Ανοιχτής Πόλης» το 2006 και το 2010. Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής για θέματα αναπηρίας από 2014.

Share This