Είναι 27 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, όπου ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό της στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική Δικονομία. Σήμερα εργάζεται ως μάχιμη δικηγόρος.

Οργανώθηκε στην Αριστερά και τη Νεολαία Συνασπισμού και συμμετείχε ενεργά σε όλα τα κινήματα της γενιάς της για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης, στο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό και φεμινιστικό κίνημα, στην υπεράσπιση ελεύθερων και δημόσιων χώρων, σε δομές αλληλεγγύης και υποστήριξης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Είναι μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύει βαθιά ότι οι γειτονιές μας στον Πειραιά κουβαλούν μια μεγάλη πολιτισμική ιστορική και δημοκρατική παρακαταθήκη κοινωνικών αγώνων, την οποία πρέπει να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε προς όφελος των πολιτών. Και οι νέοι και οι νέες οφείλουν να πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, γιατί η κοινωνία που δεν χωράει όλους τους ανθρώπους, δεν χωράει κανέναν και καμιά μας.

Share This