Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι. Από το 1999 εργάζεται ως αθλητικός δημοσιογράφος. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της, «Δημοσιογραφία και Κοινωνικές Επιστήμες», στο City University του Λονδίνου και τις μεταπτυχιακές του, «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Αθλητική Δημοσιογραφία: Η περίπτωση της Ελλάδας», στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Κατοικεί και εργάζεται στους Αμπελόκηπους, από το 2003, όταν και προσλήφθηκε από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEESJA). Εκπροσωπεί τον ΠΣΑΤ στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Aspire” για την ομαλή ένταξη των προσφύγων στις χώρες υποδοχής με «όχημα» τον αθλητισμό. Διατέλεσε εκπρόσωπος εργαζομένων του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ΕΣΗΕΑ.

Εκτός από την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό (μπάσκετ, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα), σκοπό της ζωής της είναι να μάχεται για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ζώων, με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Share This